Ster reparatie

Een ster in uw voorruit ? Dat is vervelend.

Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op.
Bij autoglas Perfect proberen we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, vervangen kan altijd nog

Wanneer is een sterretje te repareren

Bij een voorruitschade kijken we eerst naar de omvang en de soort beschadiging. Is het sterretje niet groter dan een 2 Euro muntstuk (2,6 cm doorsnede), dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden. Is de beschadiging groter, dan moet de voorruit vervangen worden.

Verreweg het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde Duobond Fixer & Injector. Na het zorgvuldig verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.
Is de beschadiging toch onherstelbaar, dan dient uw autoruit vervangen te worden. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat wij dit een stuk voordeliger kunnen doen dan de meeste autoruitherstelbedrijven.

Niks is vervelender dan een kapotte autoruit

Neem direct contact op met Autoglas Perfect en maak direct een afspraak.